Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης

Tuesday 8 March 2022 10:00 12:00
Europa Experience - David Sassoli Piazza Venezia 6c (Roma)
0 Participant
Greece

Το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων στο πλαίσιο συμμετοχής του  στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” θα τιμήσει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022 με τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων από τους Υποψήφιους Νέους Πρεσβευτές του Ε.Κ. [Junior Ambassadors] και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν μέσω ζωντανών συνδέσεων γυναίκες Βουλευτές του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ θα παρέμβουν με εισηγήσεις και συζήτηση σε Στρογγυλή Τράπεζα, στελέχη της Εκπαίδευσης,  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πολιτισμού.

Στο πλαίσιο αυτό οι προσκεκλημένοι-ες ομιλητές-τριες θα ανταλλάξουν προσωπικές ιστορίες εξέλιξης της χειραφέτησης  και θα συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με τους/τις εκπροσώπους των Junior   Ambassadors, με το κοινό και μαθητές-τριες  του σχολείου, αλλά και άλλων σχολείων που θα συνδεθούν ζωντανά και θα υποβάλλουν ερωτήματα σε livestreaming.

Η κοινότητα του mazi.eu προσκαλείται να παρακολουθήσει ζωντανά τη συνάντηση και να υποβάλλει ερωτήσεις μέσω του συνδέσμου


Add a caption to enhance the meaning of this image.
 




https://minedu-secondary2.webex.com/meet/lbotsari